W

Grupputveckling

Hur viktigt är samarbete på din arbetsplats? Hur långt har arbetsgruppen kommit i sin utveckling? Susan Wheelan har forskat i 30 år kring gruppdynamik och utveckling, och brukar dela in en arbetsgrupps utveckling i fyra faser. Ungefär 50% av alla grupper befinner sig i två lägre faserna – fas 1 (tillhörighet & trygghet) eller fas 2 (opposition & konflikt). Samtidigt visar studier att grupper som kommit till fas 3 (tillit & struktur) eller fas 4 (arbete & produktivitet) är betydligt mer effektiva och lönsamma än grupper i lägre faser.

Endast 20% av alla grupper når fas 4 utan hjälp. Det är där vi kan hjälpa till. Vi har personal utbildad i Group Development Questionnaire eller GDQ – Susan Wheelers eget verktyg för att bedöma grupper. Tillsammans går vi igenom var ni befinner er i nuläget, och hur ni ska göra för att ta er vidare till nästa nivå av grupputveckling.

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)