W

Krishantering

Hur ser er beredskap ut om ni hamnar i en krissituation på arbetsplatsen? Vet ni hur ni ska agera om det otänkbara inträffar? En arbetsplatsolycka, dödsfall på eller utanför arbetet, brand, rån, överfall – skräckscenariona ser olika ut i olika branscher, men de finns där alltid. Vi på Bemce har lång erfarenhet av kriser, såväl akuta situationer som förebyggande arbete.

Akut krishantering vid olyckor, rån och liknande

Vi finns på plats inom några timmar vid akuta kriser och händelser ute på arbetsplatsen. I det kaos som ofta uppstår brukar det vara till stor hjälp att ha utomstående med erfarenhet av liknande händelser på plats. Vi hjälper ledningen få struktur i den akuta situationen och erbjuder stöd i grupp och individuellt för alla som behöver. Vi följer sedan verksamheten den närmaste tiden, tills dess att allt återgått till det normala.

Utbildning

Vi utbildar er och er personal i både teori och praktik; krishantering såväl som hjärt-lungräddning och första hjälpen. Läs mer under Utbildning.

Krisplan

Vår erfarenhet är att en på förhand upprättad krisplan är till stor hjälp när olyckan väl är framme. Att ha uttryckliga instruktioner för hur man ska agera brukar kännas som en stor trygghet i en annars mycket otrygg situation. Vi hjälper er att skapa en krisplan för just er verksamhet. Läs mer under Arbetsmiljöarbete.

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)