W

Stöd och utveckling

Chefsstöd och rådgivning

Flera av våra psykologer har själva varit chefer, och har stor erfarenhet av de problem som man ställs inför. Till dem kan du vända dig för konkret rådgivning i såväl stort som smått – konflikt med en enskild medarbetare eller en besvärlig situation i personalgruppen. Tillsammans utvecklar ni de verktyg du behöver för att själv kunna lösa situationen.

Never let your past experience harm your future. Your past can’t be altered and your future doesn’t deserve the punishment

Medarbetarstöd

Psykologiskt stöd till en enskild medarbetare. Det kan handla om stressrelaterade problem eller en personlig kris utlöst av  händelser på eller utanför arbetsplatsen. Vi börjar med en bedömning 1-2 samtal och återkopplar sedan till uppdragsgivaren vad vi bedömer behöver göras. Ibland räcker det med några ytterligare samtal och ibland krävs en mer omfattande insats. 

You can’t stop the waves but you can learn to surf

Coachning

Coachning liknar chefsstöd men riktar sig till alla yrkesverksamma, oavsett om man är chef eller inte. De allra flesta kan ha nytta av stöd och råd för att utvecklas maximalt i sin yrkesroll. Med vår lösningsfokuserade arbetsmetod hjälper vi dig hitta dina underutnyttjade resurser och talanger, som vi sedan utvecklar tillsammans. Genom att fokusera på lösningar istället för problem tror vi att alla kan nå sin fulla potential.

When you focus on problems you’ll have more problems. When you focus on possibilities you’ll have more opportunities

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)