W

Vårdval Psykoterapi (tidigare Rehabiliteringsgarantin)

Vårdval Psykoterapi är till för alla från 16 år som lider av t.ex. stress, ångest eller depression. Du kanske hamnat i en svår livssituation med skilsmässa eller arbetslöshet, har problem i relationerna till andra eller känner dig ledsen och nedstämd. Du kanske upplever oro och ångest i samband med att du åker buss eller är bland folk. Du kanske stressar på arbetet och får inte ihop arbetet, barnen, kärleksrelationen, träningen och vännerna. Har svårt att sova eller upplever att du på senare tid blivit mycket mer arg eller ledsen.


Vårdval Psykoterapi är till för dig som lider av  t ex. stress, ångest eller depression.


Vi människor hamnar ibland i situationer i livet som vi har svårt att hantera på egen hand och ett sätt att komma vidare kan då vara att söka professionell hjälp, speciellt om du försökt lösa dina problem och svårigheter ett tag utan att ha lyckats.

Du kan i så fall kontakta den vårdcentral där du är listad och tillsammans med din läkare diskutera möjligheten att få behandling för dina svårigheter. Om ni tillsammans anser att KBT skulle vara bra att prova skriver din läkare en remiss till oss på Bemce. Vi tar emot dig senast inom några veckor från det att vi fått remissen. Om du behöver kan du i de flesta fall få en tid inom någon vecka.


“Vi människor hamnar ibland i situationer i livet som vi har svårt att hantera på egen hand och ett sätt kan då vara att söka professionell hjälp…”


Hemsida 1Alla våra behandlare är legitimerade psykologer.

Du betalar vanlig patientavgift, vilket innebär 200 kr per tillfälle.

Om du har frikort eller kommer upp i frikortsbeloppet 1100 kr så är dina besök kostnadsfria.


Alla våra behandlare är legitimerade psykologer


Har du frågor eller undrar över något så tveka inte att kontakta oss!

Du kan även fylla i kontaktformuläret i högerkanten på sidan.

 


För mer information se Vårdval Psykoterapi

 

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)