W

FHV – hur jobbar vi?

Det är inte alltid enkelt att beskriva ett arbetes innehåll för en annan person.

Att beskriva Företagshälsovård som är ett väldigt brett och omfattande ämnesområde kan ibland vara svårt. För det handlar egentligen om precis allting som finns i den arbetsmiljö som vi befinner oss i om vi är yrkesverksamma. Allt från psykologiska fenomen som stress, kränkningar eller obehag till fysiska aspekter som ventilation, skrivbordstolar och arbetsställning. Dessutom all mellanmänsklig kommunikation.

Det är därför glädjande att det oftast fungerar bra med arbetsmiljön på de flesta arbetsplatser. Självklart finns det alltid saker som kan förbättras, men för det mesta fungerar och trivs personal och ledning med hur saker fungerar. Men ibland uppstår det problem som vi inte vet hur vi ska lösa och det är då Företagshälsovården har en god möjlighet att hjälpa er! Tag hellre kontakt en gång för mycket för att konsultera oss än att vänta för länge.

Vi försöker beskriva lite grann vad arbetet kan innebära via tre fallbeskrivningar i menyn till vänster.

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)