W

Om oss

BeteendeMedicinskt Center har funnits sen 2004 och vi är specialiserade på att hjälpa människor i arbetslivet, både individer och grupper.

Vår ambition är att ge våra kunder snabb, personlig och kompetent service. Vår styrka ligger i vår litenhet och du talar alltid personligen med någon av oss när du ringer.

Som företagskund hos oss får du alltid snabb hjälp, och vi utlovar att du får kontakt med någon av oss inom 24 timmar och en tid inom tre dagar från det att du kontaktar oss.

Vi som arbetar har hög kompetens och är psykologer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, ergonomer och arbetsmiljöingenjör. All personal på BeteendeMedicinskt Center är legitimerade vilket innebär att vi följer vetenskap och beprövad erfarenhet och står under Socialstyrelsens kontroll. Detta ger dig som kund en trygghet att du alltid möts av utbildad och kunnig personal.

Bemce har ett nära samarbete med Capio Citykliniken i framför allt Malmö och Lund, vilket ger dig som kund tillgång till ett ännu bredare specialistnätverk än det vi själva kan tillhandahålla. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss så sköter vi kontakterna med övrig sjukvård om det skulle behövas.

Vi är ackrediterade av Region Skåne för att bedriva kognitiv beteendeterapi (KBT) efter remisser från vårdcentraler. Insatsen heter Rehabiliteringsgarantin som du kan läsa mer om här.

Vi utför även medicinska utredningar i samarbete med bland annat Försäkringskassan.

Avbokning av besök

Du måste avboka ditt besök senast tjugofyra timmar innan den avtalade tiden.

Läs mer

Rehabgarantin

Letar du efter en KBT-terapeut? Hos oss kan du snabbt få en tid.

Läs mer

Körkortsintyg

Nya gemensamma EU-regler infördes 2013-01-19

Läs mer
Boka en tid
d

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad? Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.
*(Tack för att du vill komma i kontakt med oss. Tänk på att inte lämna känslig information/uppgifter här. Vi kommer inte svara via mail utan vi ringer upp dig.)